Visita institucional del director dels Serveis Territorials de Governació, Jordi Curcó

Reunió director Serveis Territorials de Governació

El director dels Serveis Territorials a Lleida de Governació i Relacions Institucionals, Jordi Curcó, ha visitat el Consell Comarcal del Segrià, en la seva primera visita institucional a aquest ens comarcal, des de la seva pressa de possessió el passat 15 de març.

Jordi Curcó ha estat rebut pel president del Consell i alcalde d’Alpicat, Pau Cabré, acompanyat per altres vicepresidents i consellers comarcals. La visita ha estat marcada en tot moment per la cordialitat i per la voluntat política de treballar conjuntament pel món local i comarcal, coordinant accions i esforços entre el Consell i el Departament de Governació.

El president del Consell ha explicat al director dels SSTT de Governació l’acció política d’aquests organisme comarcal, en tots els àmbits en que té competències.

Pau Cabré ha lliurat a Jordi Curcó un record de la visita al Consell i un exemplar del llibre “Genó Crema i altres relats del Segrià”, que ha estat editat amb ocasió de la Diada de Sant Jordi i que recull els treballs guardonats en el II Concurs de Relats Curts del Segrià, convocat pel Consell Comarcal.