XVII FÒRUM D’ESTUDIS SOBRE LA JOVENTUT que se celebrarà a Lleida els propers 27 i 28 de Novembre

XVII FÒRUM D’ESTUDIS SOBRE LA JOVENTUT

XVII FÒRUM D’ESTUDIS SOBRE LA JOVENTUT que se celebrarà a Lleida els propers 27 i 28 de novembre de 2014 sota el títol “Joves i Talent”.
El Fòrum és un espai obert a tots aquells agents que treballen al voltant del fet juvenil, en el sentit més ampli de l’expressió (professionals de Joventut, responsables polítics, estudiantat i professorat, etc.). En aquesta dissetena edició, el Fòrum tractarà el tema del talent juvenil. Cal entendre el talent com tota aquella capacitat que el jove té (de forma innata o que va adquirint a base d’estudi i treball) que li permet aportar el seu coneixement i habilitats a la societat. Durant el Fòrum analitzarem quins factors afavoreixen i també dificulten el desenvolupament d’aquests talents i per a fer-ho comptarem amb especialistes de l’economia social (Stefanie Ledermaier, Albert Recio), experts en la imatge i ús que els joves tenen i fan dels mitjans de comunicació i de les xarxes socials (Manuel Delgado i Dolors Reig).

 

Destaquem especialment, la ponència inaugural del dijous 27 a les 19h, a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida, per part del Sr. Guillem López Casasnovas, catedràtic d’economia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, que ens farà reflexionar sobre si la societat actual estigmatitza els joves, només pel fet de ser-ne, i com els tracta respecte els adults.

 

Donarem veu als propis joves el divendres a migdia amb una interessant taula on tres joves ens desgranaran com han aconseguit anar desenvolupant el seu talent en els seus respectius camps (la científica Sònia Fernández-Vidal, el músic i actor Joan Dausà i l’enginyer agrònom lleidatà Jordi Llorens).

Pots fer la inscripció gratuïta al Fòrum a través del portal E-Joventut, prement aquí.

Les places són limitades.