AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Les illes d'aportació

Els 15 municipis que participen en el sistema de recollida mitjançant illes d’aportació disposen ara de contenidors agrupats, amb representació de les 5 fraccions de residus, localitzats en varis punts del municipi amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat als usuaris.

En cada illa de contenidors en trobem un de blau, per la recollida del paper i cartró; un de groc, pels envasos lleugers; un de verd, per les botelles de vidre; un de marró per la fracció orgànica i un de gris per la resta de residus que no es poden reciclar.

Aquest nou sistema augmenta el nombre de contenidors en cada municipi, més de 1.500 en total, concentrant-los en diferents zones de fàcil i còmode accés per tothom, per evitar la dispersió en la que ens trobàvem millorant així també els percentatges de reciclatge obtinguts.

La classificació dels diferents residus en els diferents contenidors de cada illa la podem trobar aquí.