FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Descripció

L’Àrea d’Informàtica del Consell Comarcal del Segrià dóna servei de suport als Ajuntaments i al propi Consell en matèries relacionades amb les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC).

L’Oficina Comarcal de Suport a l’Administració Electrònica (OCSAE) és un servei adreçat als ajuntaments de la comarca que pretén donar-los suport tècnic, assessorament i acompanyament en el seu procés de modernització mitjançant la implantació de l’administració electrònica.

El Consell Comarcal del Segrià, com a Entitat de Registre de l’Agència Catalana de Certificació, emet els diferents certificats digitals que aquesta entitat posa a disposició ja siguin per administracions públiques com per ciutadans (IdCat). Aquesta funció és realitzada a través del Servei de Certificació Digital (SCD).