Acord entre el Consell Comarcal del Segrià i la Ruta del Vi de Lleida

El ple del Consell Comarcal del Segrià ha aprovat avui per unanimitat un conveni de col·laboració amb l’Associació Ruta del Vi de Lleida que té per objectiu promoure i coordinar les accions encaminades a dinamitzar l’enoturisme a la comarca del Segrià.

L’acord estableix, entre d’altres punts, el propòsit de “promocionar accions i iniciatives en matèria de formació, serveis a associats i associades, creació de productes, promoció i comercialització que tinguin per finalitat impulsar el turisme i el desenvolupament econòmic de la comarca del Segrià”.

També farà possible implementar el programa de la Secretaria d’Estat de Turisme “Rutes del Vi d’Espanya”, així com els programes de promoció, creació de producte i comercialització del turisme enogastronòmic.

Aquest acord institucional inclou la gestió de programes amb finançament europeu, nacional, autonòmic i local relacionats amb l’enoturisme. Al mateix temps, impulsarà la participació a fires i esdeveniments relacionats amb el món del vi, el turisme i la gastronomia.

Pel Consell Comarcal del Segrià és important subratllar que aquest acord respon a la certesa que el món del vi forma part del segell d’identitat i del motor econòmic d’aquesta terra i, per tant, “es podia donar un pas més en aquesta tasca de promoció”, ha dit el president David Masot.

Sobre la Ruta del Vi de Lleida, podeu trobar informació a: https://rutadelvidelleida.cat/