Alfés exposa les obres guanyadores i finalistes del IV Premi d’Il·lustració del Segrià

La mostra és a la Sala Polivalent d'Alfés

La Sala Polivalent d’Alfés acull des d’aquesta setmana l’exposició d’obres del 4t Premi d’Il·lustració del Segrià. La mostra es podrà visitar fins el dia 16 de juny.

L’horari de visita als matins és de dilluns a divendres de 10h a 14h. A les tardes, la sala estarà oberta dimecres, divendres i dissabtes de 17h a 19h. L’entrada és gratuïta.

En la visita es poden veure les peces guanyadores i les finalistes, totes elles inspirades en el poema de Josep Vallverdú “Joc de daus”, la qual cosa convida a commemorar el centenari de l’escriptor.

Els guardons del Premi d’Il·lustració del Segrià, convocats pel Consell Comarcal del Segrià, distribueixen dotacions econòmiques fins a un total de 1.200 euros.

La guanyadora del primer premi en la categoria absoluta d’aquest any és Anna Lloret Rovira, per “Un joc constant” (450€). El primer premi de la categoria jove ha estat per Gina Castro, qui va presentar “Juguem?” (450€). El segon premi se l’ha emportat Estanis Ponce per “Ingràvides” (300€).

El jurat del Premi estava constituit en aquesta edició per l’artista visual Carles Porta, la muralista Lily Brik, l’il·lustrador Matías Tolsà, la guanyadora de l’edició de 2022 Mireia Torres i el vicepresident 3er i cap de l’àrea de Joventut, Cultura i Esports del Consell Comarcal del Segrià, Àlvaro Boqué.