ALMENAR , PROPERA ESCALA DEL CICLE COBLES A LA FRESCA

El projecte Cobles a la Fresca, impulsat per l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià,  continua el seu itinerari per la comarca.

La propera parada tindrà lloc al municipi d'Almenar el diumenge 16 d'agost a les 20 h. L'actuació anirà a càrrec de la Cobla vents de Riella, d'Agramunt, que al llarg de més d'una hora ens deleitarà amb diferents peces de sardana i música per a cobla.

Almenar serà el quart concert d'aquest nou cicle que és una adaptació de la tradficional actuació comarca Sardanes a la Fresca. Fins al moment el nou format ha tingut molta aceptació per part del públic que ha respos gratament a la proposta,  amb una assistència mitjana de 60 persones per audició.

Amb totes les mesures de seguretat adients al moment que vivim, l'actuació clou amb una ballada de sardanes per part de sardanistes assistents a l'acte.

L'aforament és límitat i s'ha de reservar lloc trucant a l'ajuntament d'Almenar al 973 770 013 fins al mateix dia de l'actuació. L´'us d emascareta és obligatori.

El projecte compta amb el suport t de la Diputació de Lleida a través del IEI i amb la col·laboració de tots els ajuntaments adherits

Tothom convidat!!

Àrea: