Alpicat omple de gom a gom el concert de Segrià Corals

Els directors i pianista de les corals d'Artesa de Lleida, Alpicat i Torrefarrera

L’església parroquial de Sant Bartomeu d’Alpicat es va veure plena de gom a gom, amb unes 200 persones, ahir al segon concert del cicle Segrià Corals.

L’espectacle va reunir les veus de la coral Petit Cor Cantàtor de Torrefarrera, la Coral La Primavera d’Artesa de Lleida i la Coral Sant Bartomeu d’Alpicat. Totes tres van oferir peces del seu repertori i posteriorment van cantar dues obres escollides per la directora de corals i cofundadora de la Coral Shalom, M. Carme Valls, a qui aquest any es dedica el cicle.

A la popular “Tres i tres i tres”  s’hi va afegir amb entusiasme el públic, que va poder escoltar un repertori divers, des de “La Balanguera”, amb música d’Amadeu Vives i lletra de Joan Alcover, fins a “What a wonderful world”, popularitzada per Louis Armstrong, passant per “Sóc de l’Oest” de Lo Pardal Roquer (David Esterri), qui precisament és d’Alpicat. Per tancar, les tres corals i el públic van cantar “Els Segadors”.

Amb el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el cap de l'àrea de Cultura del Consell, Àlvaro Boqué, van assistir a aquest segon concert de Segrià Corals la regidora de l’Ajuntament d’Alpicat Yolanda Escuer, el regidor Antonio Tornos, el vicepresident del Consell Comarcal Sebastià Ribes, el regidor Ramon Piñol i els consellers Carme Vidal Torruella i Sebastià Noguero, regidors dels ajuntaments de Rosselló i Almenar, respectivament.

El proper concert del cicle Segrià Corals serà el dia 19 de maig a les 18.00h a Alcarràs, a l'església de la Mare de Déu de l'Assumpció. Està previst que hi participin la Coral La Lira de Torres de Segre, CordeVeus de Corbins i la Coral Clavellina de Torrefarrera. 

Tots els concerts del cicle són gratuits i no cal reserva prèvia.