CESSIÓ DE SIS LLITS ARTICULATS DE SEGONA MÀ A PERSONES VULNERABLES

Toni Bosch, vicepresident i cap de l'àrea de Serveis Socials, i Joan Farran, referent de Serveis Socials del Consell

Ja s'ha entregat el primer llit a una persona amb dependència d'Almacelles. L'objectiu és doble: ajudar persones amb poca mobilitat i pocs recursos i reutilitzar material hospitalari en desús

 

El Consell Comarcal del Segrià, mitjançant l'àrea de Serveis Socials, cedirà sis llits articulats a famílies usuàries amb l'objectiu de reutilitzar llits hospitalaris en desús que encara poden fer servei a persones amb dependència i pocs recursos econòmics. De moment, ja s'ha entregat el primer llit a una persona gran d'Almacelles amb mobilitat reduïda.

Toni Bosch, vicepresident del Consell Comarcal i cap de l'àrea de Serveis Socials, es mostra satisfet de tirar endavant aquesta iniciativa: “Poder donar resposta a les necessitats de les persones vulnerables de la comarca és el nostre deure com a administració, i fer-ho, a més, donant una segona vida a material hospitalari en bon estat que val molts diners, és doblement gratificant”.

Els sis llits, tres dels quals són elèctrics, han estat cedits al Consell mitjançant el Banc de Recursos i el Departament de Salut de la Generalitat, amb la col·laboració de l'àrea de Salut de la Diputació de Lleida.

L'equip de Serveis Socials del Consell és l'encarregat de detectar les necessitats de les persones vulnerables de la comarca que poden necessitar aquest tipus de servei i de fer-ne la cessió d'ús.