CORBINS ACULL L'EXPOSICIÓ ITINERANT TEXTURES I LECTURES

L'exposició itinerant "Textures i Lectures" es podrà veure al municipi de Corbins al llarg del cap de setmana del 17 i 18 d'octubre. La Sala 1 d'octubre és l'espai escollit per l'ajuntament i l'associació de dones Adacor, per acollir les 18 peces que configuren l'obra de Palmira Rius.

Amb l'objectiu de donar visibilitat a l'art femení el   treball de l'artista gira al voltant de l'art tèxtil en forma de tapissos de diferents mides i colors, amb incorporació de materials orgànics que li ofereixen  personalitat. Cada peça està acompanyada d'un fragment d'una obra recent de divuit escriptores vinculades a les Terres de Ponent: Marta Alòs; Maria Barbal, Núria Casado; Rosario Curiel; Rosa Fabregat; Teresa Ibars; Montse Larios; Glòria MArtín; Rosa Mesalles; Dolors Miquel; Núria Niubó; Núria Perpinyà; maria Pons; Marialba Revés; Maria Puy; Montse Sanjuan i Ramona Solé

Donades les noves restriccions sanitàries, l'activitat que acompanya el projecte no es podrà dur a terme.

El projecte està impulsat per les àrees de Cultura i del SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) del Consell Comarcal del Segrià amb una forta col·laboració de les associacions de dones dels municipis adherits.

El projecte continuarà la seva itinerància per Torres de Segre, , Seròs i La Granja d'Escarp al llarg de novembre i desembre.