El cicle de teatre amateur ”Vesprades Teatrals” a punt per inicar la seva XVII edició

El cicle, que s'inicia el 2004 a través de l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal, emprèn les representacions mantenint el seu objectiu principal: fomentar el teatre als municipis del Segrià i estimular la mobilitat dels grups amateurs participants, a través de la seva promoció i consolidació.

Al llarg d'aquests 17 any el projecte ha promocionat diverses propostes escèniques en la majoria de municipis petits de la comarca i ha donat suport a més de 10 companyies d'aficionats a l'escena.

La crisi sanitària que patim des de fa mesos ha afectat directament el funcionament de les entitats teatrals que habitualment participen en les Vesprades. Per aquest motiu, aquest any l'actuació comarcal compta únicament amb tres grups que cobriran tota la programació: Grup de teatre Agropecuària, de Lleida, Bao-Bap, d'Alcarràs i Josafat Teatre, de la capital. Tots ells amb representacions aptes per a tots els públics.

Malgrat que les circumstàncies actuals no són favorables,  el cicle ha tingut molt bona resposta entre els ajuntaments de la comarca. Per aquest motiu, el l'edició actual, s'amplia l'itinerari per arribar a 8 municipis del Segrià: Seròs, Artesa de Lleida, Almenar, Montoliu de Lleida, Puigverd de Lleida, Vilanova de la Barca, Soses i Els Alamús que acolliran representacions al llarg dels caps de setmana de novembre i desembre.

Podeu consultar la programació del circuit al web del Segrià www.segria.cat i a les xarxes socials de l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.