El Consell Comarcal del Segrià celebra el Dia Internacional de les Dones amb tres exposicions i una xerrada telemàtica sobre corresponsabilitat

A partir d'aquest dilluns, 8 de Març, en motiu del Dia Internacional de les Dones, el vestíbul del Consell Comarcal del Segrià acull l'exposició "Quin temps tenim? Organització de la vida quotidiana", una reflexió sobre l'estructuració de la gestió del temps i la corresponsabilitat. L'exposició, impulsada pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i amb la col·laboració amb l'Institut Català de les Dones, es pot veure durant tota la setmana.

També s'han muntat l'exposició "Dones d'Empresa", una mostra que dona visibilitat a les aportacions històriques de les dones en l'activitat empresarial catalana, a l'Ajuntament de Llardecans i una altra sobre la història de l'escriptora i feminista Simone de Beauvoir, a Puigverd de Lleida.

D'altra banda, a la tarda tindrà lloc la xerrada online "Corresponsabilitat familiar en temps de pandèmia", a càrrec de la psicòloga i experta en gènere Anna Lloret (inscripció prèvia al correu siad@segria.cat) i el cinefòrum "Corre como una chica" al local social de Gimenells.

A més, el Consell Comarcal del Segrià també ha participat aquest dilluns en l'acte unitari del 8 de Març, que aquest s'ha fet a la plaça Blas de Infante de Lleida amb el protagonisme de dones de diverses entitats.

Llegeix el manifest aquí.