EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ CONVOCA LES TROBADES SECTORIALS AMB L’EMPRESARIAT I ENTITATS PER A L’ELABORACIÓ DEL NOU PLA ESTRATÈGIC

Imatge del cartell promocional de les trobades sectorials

S’anima a l’empresariat i les entitats del Segrià a participar en les quatre trobades que es faran durant el mes de març per recollir les seves idees i propostes per a un futur millor de la comarca.

 

El procés d’elaboració del Pla Estratègic preveu la participació de les persones que viuen i treballen a la comarca del Segrià a través de diferents tallers participatius, per tal de poder escoltar i recollir les seves opinions sobre com creuen que és la millor manera d’encarar el futur de la comarca i incorporar-ho en aquest nou Pla Estratègic.

El passat dijous 2 de març es va fer la presentació pública del nou Pla Estratègic del Segrià i el primer taller participatiu d’escenaris de futur al CEI de Torrefarrera, en el qual es va definir de manera conjunta quin és el futur desitjat per als municipis que formen part del Segrià.

Durant el mes de març estan previstes un total de 4 trobades sectorials, cadascuna de les quals tractarà sobre un sector o sectors en concret i es realitzaran en diferent municipis de la comarca.

  • La primera trobada serà amb els ajuntaments del Segrià. Es durà a terme el 15 de març a les 11h al Consell Comarcal del Segrià, a Lleida.
  • La segona trobada serà amb el sector agrari i agroalimentari. Es farà el 23 de març a les 17h a l’Escola Agrària d’Alfarràs.
  • La tercera trobada serà amb els sectors turisme i hostaleria. Es realitzarà el dia 27 de març a les 17h a Lo Casino d’Alcarràs.
  • I la quarta trobada serà amb els sectors d’indústria, comerç i serveis. Es farà el 28 de març a les 16h a la Sala Cooperativa de Vilanova de Segrià.

Per assistir a les trobades es demana inscripció prèvia, a través del formulari en línia clicant a INSCRIPCIONS o bé per correu electrònic a promeco@segria.cat. Es pot assistir a tantes trobades com es desitgi i s’anima a tot l’empresariat i entitats a participar-hi per recollir les seves necessitats, reflexionar-hi de manera conjunta i tenir-les en compte per a la redacció del Pla Estratègic del Segrià.

El procés d’elaboració d’aquest Pla Estratègic és una iniciativa de l’àrea de promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià i tindrà lloc durant el primer semestre de 2023. La seva coordinació i redacció és a càrrec de la cooperativa Raiels. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.