El Consell Comarcal del Segrià impulsa la campanya ‘Al Segrià, tinguem el bany en pau’ de sensibilització envers les violències masclistes a les piscines municipals

Cartells de la campanya ‘Al Segrià, tinguem el bany en pau’ a les piscines d'Alpicat

La iniciativa s’ha fet arribar als ajuntaments per tal que aquests en facin difusió, i se’ls ha ofert, en cas que sigui necessari, el suport de les tècniques del Consell.

El Consell Comarcal del Segrià ha impulsat la campanya ‘Al Segrià, tinguem el bany en pau’, del Programa de Dinamització Cívica del Consell 'Segrià Dinàmic' en col·laboració amb el servei d'Igualtat i les educadores de Serveis Socials del Consell.

L'objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la població envers les violències masclistes que es poden donar dins els recintes de les piscines municipals, motiu pel qual es va considerar que seria positiu endegar alguna acció al respecte.

Per tal d’implementar la campanya, s'ha fet arribar als ajuntaments amb la finalitat que aquests en facin difusió, i a la vegada se’ls ha ofert, en cas que sigui necessari, el suport de les tècniques del Consell. El material gràfic denuncia un seguit d’accions que són violència, i de les quals es diu ‘Pèrò això tu ja ho saps’, per acabar demanant ‘Fem de les piscines un entorn segur’.

El programa de Dinamització Cívica té el suport del Departament de Drets Socials, i en aquesta campanya es treballa conjuntament amb la Xarxa SAI-Servei d’Atenció Integral LGTBI.