El Consell Comarcal del Segrià participa a la Xarxa d’Empreses en Responsabilitat Social de Ponent

Les tècniques de Promoció Econòmica i Igualtat del Consell Comarcal del Segrià participen de la Xarxa XERSP (Xarxa d'Empreses en Responsabilitat Social de Ponent), projecte innovador impulsat des de l'Institut Municipal d'Ocupació (IMO) per empreses disposades a preparar un pla de Responsabilitat Social Corporativa.

La base d'aquest treball és la metodologia participativa, i compta amb l'aportació de diferents professionals, que aportaran el seu coneixement a través de taules rodones, jornades de networking i recerca de sinèrgies transversals.

Dins el projecte és cabdal la participació de vuit empreses del territori amb models de Responsabilitat Social Corporativa d'èxit, que explicaran les seves experiències, aportant la seva expertesa i exposant els reptes que han anat enfrontant.

Cal recordar que els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) definits per l'ONU formen part de l'Agenda 2030 i inclouen la igualtat de gènere com una de les fites a assolir, dins d'un model de prosperitat respectuosa amb el planeta i amb les persones.

El programa, que es va haver de posposar per la pandèmia, va començar al setembre i inclou activitats fins a finals de novembre.