El Consell Comarcal del Segrià rep la visita del nou delegat del Govern de la Generalitat a Lleida

Bernat Solé ha estat rebut pel president del Consell, David Masot, el vicepresident, Toni Bosch, i el cap de l’àrea de Promoció Econòmica, Josep Lluís Huguet.

Bernat Solé ha signat al Llibre d’Honor i ha participat al Consell d’Alcaldies.

Bernat Solé ha efectuat avui la seva primera visita al Consell Comarcal del Segrià com a nou delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, on ha estat rebut pel president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el vicepresident, Toni Bosch.

Després de signar al Llibre d’Honor, ha participat en una reunió de treball en què també hi ha estat present el cap de l’àrea de Promoció Econòmica, Josep Lluís Huguet.

Des del Consell, se li ha explicat a Bernat Solé la feina que es fa en totes les àrees per als municipis i se li han traslladat els reptes de futur i inquietuds de la comarca. També s’ha procedit a presentar el delegat davant el Consell d’Alcaldies del Segrià.

Per la seva part, Solé ha destacat la necessitat d’impulsar la reactivació econòmica i social i d’afrontar la problemàtica del despoblament rural, s’ha ofert a escoltar les preocupacions del territori i ha fet una valoració positiva de la campanya de la fruita.

Davant el Consell d'Alcaldies, David Masot ha explicat l'augment en les beques menjador per al curs vinent, les quals s’han incrementat un 7% durant 2020 i 2021, i el vicepresident Antoni Bosch ha informat que al proper ple s'aprovarà un conveni per al desplegament del programa transversal ‘Al Segrià, iguals’, de foment de la igualtat de gènere i la prevenció de violències masclistes.