EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ REPRÈN A ROSSELLÓ LES ACCIONS DE LA CAMPANYA ‘MAMA, PAPA, MENGEU FRUITA!’

La cap de l'àrea d'Ensenyament del Consell, Sílvia Olmo, ha assistit a l'acte

Un grup de 160 escolars han gaudit de l’actuació de La Cremallera i d’un esmorzar amb fruita cedida per Producció Integrada. La proposta es repetirà al llarg d’aquest mes sota el mateix format a La Granja d’Escarp, Albatàrrec, Aitona i Almenar.

 

El Consell Comarcal del Segrià ha dut a terme aquest dijous a Rosselló una acció emmarcada en la campanya ‘Mama, papa, mengeu fruita!’, que té com a objectiu fomentar el consum de fruita entre els escolars de la comarca. Aquesta iniciativa significa la represa de la campanya i tindrà continuïtat en altres pobles del Segrià al llarg d’aquest mes de març.

L’activitat d’avui ha tingut lloc al Casal de Rosselló i ha inclòs una actuació de la companyia teatral La Cremallera davant d’un grup format per 160 escolars de Rosselló seguida d’un esmorzar amb fruita cedida per Producció Integrada. L’acte ha comptat amb la presència de Sílvia Olmo, cap de l’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Segrià.

L’acció tindrà continuïtat amb altres tres sessions que es desenvoluparan sota el mateix format (actuació de La Cremallera i esmorzar amb fruita). Aquestes jornades estan previstes pels dies 22 de març al Centre Cívic de La Granja d’Escarp, amb la participació d’un centenar d’alumnes de La Granja d’Escarp i també de Massalcoreig; el 27 al Casal Cultural d’Albatàrrec; el dia 29 a Aitona en un espai encara per concretar i amb una previsió de 125 alumnes assistents; i a Almenar en una data a determinar.

La campanya ‘Mama, papa, mengeu fruita!’ té com a base un missatge d'empoderament de les nenes i els nens, donant-los més responsabilitat i mirant que siguin elles i ells els garants del consum de fruita a casa seva. Des del Consell Comarcal del Segrià s’aposta doncs, per sensibilitzar els nens i nenes en la importància de que les famílies consumeixin fruita i, de retruc, que els pares i les mares esdevinguin altre cop exemple per als seus fills i filles.