EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ ORFEÓ LLEIDATÀ PER POTENCIAR LES ACTIVITATS DE LA CASA DE LA MÚSICA DE LLEIDA AL SEGRIÀ

L’acte de signatura ha anat a càrrec de David Masot, president del Consell, i Antoni Soliva, president de la Fundació Orfeó Lleidatà.

El conveni s’emmarca dins els objectius comuns i complementaris en àrees de difusió, divulgació i recerca en l'àmbit de la cultura i el sector musical.

Destaquen dues línies d’acció: el Premi “Talent Jove Estrats” del Concurs de Bandes Emergents i el programa de xerrades tècniques adreçades als músics del territori.

La Fundació Orfeó Lleidatà i el Consell Comarcal del Segrià han signat aquest dijous un acord de col·laboració per potenciar l’abast de les activitats de la Casa de la Música de Lleida a la comarca del Segrià, en el marc dels objectius comuns i complementaris en àrees de difusió, divulgació i recerca en l'àmbit de la cultura i el sector musical.

Els eixos de col·laboració són les activitats de sensibilització i divulgació, de suport a la creació, col·laboracions amb músics i grups emergents del territori, activitats d'exhibició com l'organització de cicles de concerts i mostres de grups i músics emergents tant a l’àmbit local com territorial, activitats de dinamització i participació ciutadana amb el desenvolupament de projectes socials amb la col·laboració d'agents locals, i accions de difusió i acompanyament musical.

Cal destacar dues línies d’acció, el Premi “Talent Jove Estrats” del Concurs de Bandes Emergents i el programa de xerrades tècniques adreçades als músics del territori, que es van iniciar aquesta passada primavera als Bucs d’Assaig de La Bordeta repassant la trajectòria del grup Koers, i van continuar amb xerrades sobre plataformes digitals i altres aspectes tècnics, i al qual es donarà continuïtat aquesta tardor amb temàtiques diverses com les xarxes socials, management i gestió musical i l’autoedició de treballs discogràfics.

L’acte de signatura d’aquest acord, que ha tingut lloc a la Seu del Comarcal del Segrià, ha anat a càrrec de David Masot, president del Consell Comarcal del Segrià, i Antoni Soliva, president de la Fundació Orfeó Lleidatà, amb la presència del vicepresident del Consell Comarcal del Segrià, Toni Bosch, i del director de Casa de la Música de Lleida, Òscar Enrech.