El Consell Comarcal ofereix formació pràctica a alumnat de Batxillerat

L’alumna, de l’IES Lo Pla d’Urgell, ha fet un total de 140 hores pràctiques

El Consell Comarcal del Segrià ha col·laborat amb la formació pràctica d’una alumna de 1r de Batxillerat, que durant quatre setmanes ha pogut desenvolupar a l’ens comarcal les pràctiques d’empresa requerides al currículum educatiu.

L’alumna, de l’IES Lo Pla d’Urgell, ha fet un total de 140 hores pràctiques en diferents àrees del Consell i ha estat coordinada per l’àrea de Serveis Socials. Algunes de les tasques que ha realitzat durant aquest temps han estat l’acompanyament a l’equip tècnic de la campanya agrària i de sensellarisme, ajudant en l’atenció a persones vulnerables; el suport en la redacció d’informes de l’àrea de Joventut sobre les activitats dels casals d’estiu; o la col·laboració amb la difusió del projecte ‘Viu l’Associacionisme’ del Punt de Voluntariat del Segrià, que el mes de juliol va presentar la iniciativa en les Jornades de Voluntariat de Catalunya celebrades a Mataró.

El Consell Comarcal valora molt positivament poder oferir pràctiques a alumnat i ajudar el jovent a tenir contacte amb el món laboral, així, com poder conèixer de primera mà com es treballa i quins serveis dona a la ciutadania l’administració local i comarcal.