El Consell Esportiu del Segrià crea una competició entre municipis de la comarca

Jaume Sanuy, amb el tècnic del CES, al Consell de les Alcaldies avui

El president del Consell Esportiu del Segrià (CES), Jaume Sanuy, ha anunciat avui la creació d’una competició entre municipis. Ho ha fet al Consell de les Alcaldies que s’ha celebrat a la seu del Consell Comarcal del Segrià a Lleida.

Sanuy ha explicat que en els propers dies cada ajuntament rebrà la proposta i informació sobre com inscriure-s’hi. “S’hi pot apuntar tothom qui vulgui i l’ajuntament només s’encarregarà de coordinar l’equip”, ha dit.

El CES es farà càrrec de l’organització de la competició, que atorgarà trofeus als tres primers guanyadors, i medalles a qui quedi en quarta, cinquena i sisena posició. Hi haurà distribució de bossa, fruita, samarreta tècnica i avituallament per cada participant així com sortejos.

Pel que fa a la samarreta, el CES en donarà una a cada persona inscrita, amb un color distintiu per cada municipi. Així es configurarà visualment un equip, que portarà també l’escut del municipi.

El CES treballa actualment en la recerca de patrocinadors de l’esdeveniment. Encara no està determinada la població on se celebrarà la primera edició. Sanuy ha afirmat que “a l’agost esperem haber rebut resposta de part de cada ajuntament i entre els qui presentin equip el CES decidirà el lloc”.

Segons Sanuy, la primera edició es podrà celebrar al mes de novembre d’enguany.