El Cor del Segrià

Per primer cop obrim la possibilitat d'acollir el concert del Cor del Segrià als municipis de la comarca. Aquesta formació de cant coral impulsada pel Consell Comarcal del Segrià aglutina prop d'un centenar de membres dels cors participants del cicle ‘Segrià Corals’.

Cal recordar que el Consell Comarcal del Segrià, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de la comarca, impulsa des de fa 17 anys el cicle ‘Segrià Corals’ amb l'objectiu de fer arribar el cant coral a tots pobles, donar suport a les entitats i facilitar la seva mobilitat per tot el territori.

Robert Faltus dirigirà els assajos del Cor del Segrià, aplegant cantaires d’onze formacions adherides al cicle ‘Segrià Corals’ de municipis de tota la comarca.

Els assajos tindran lloc en un dels municipis del Segrià que presentin la sol·licitud per acollir l’acte, la determinació del municipi acollidor es realitzarà per sorteig entre els municipis ho ho sol·licitin.

L'objectiu de les trobades és preparar el concert que es farà el dia 19 de novembre acompanyats de l'orquestra Ensemble de la UdL i del cor UniCorn.