El pavelló de Torres de Segre comença a funcionar com a espai de confinament amb l'allotjament de 17 persones

Aquest cap de setmana han començat a allotjar-se les primeres persones al pavelló de Torres de Segre, habilitat des de la setmana passada per acollir persones treballadores en la recollida de la fruita i en situació de vulnerabilitat diagnosticades positives en COVID-19, asimptomàtiques o lleus, que no tenen un espai per complir amb el confinament en municipis del Segrià.

Dissabte 16 persones van instal·lar-se en aquest espai de l'Ajuntament de Torres de Segre cedit a la Generalitat i gestionat pel Consell Comarcal del Segrià amb la col·laboració de l'ONG Open Arms, mentre que diumenge s'hi va allotjar una altra persona.

El pavelló té una capacitat de 36 places i està equipat amb llits, un menjador, una àrea d’esbarjo, serveis i dutxes. A més, disposa d'altres serveis bàsics com alimentació i servei de bugaderia.

Les persones confinades són derivades pel departament de Salut, mentre que els equips d'educació social del Consell Comarcal del Segrià en fan el seguiment. Un equip de voluntaris i voluntàries d'Open Arms amb formació sanitària s'ocupen de l'acollida, l'acompanyament i l'atenció a aquestes persones.