El segon concert del cicle Segrià Corals, a Torres de Segre amb les corals la Lira, la Clavellina i Sant Bartomeu

El concert es va fer a l'església de Torres de Segre

Aquest diumenge va tenir lloc a l'església de la Mare de Déu de l'Assumpció de Torres de Segre el segon concert del 16è cicle Segrià Corals, organitzat per l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la col·laboració dels ajuntaments adherits.

En aquesta ocasió van actuar la Coral La Lira, de Torres de Segre, la Coral Clavellina, de Torrefarrera, i la Coral Sant Bartomeu, d'Alpicat. Com en cada concert del cicle, al final de l'actuació les tres corals van oferir un cant comú, aquest any dedicat al Centenari de la creació de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya.

Va ser un concert molt emotiu on es van recordar els i les cantaires que aquest any no han pogut participar en el cicle perquè han traspassat per la Covid.

Hi van assistir el conseller Josep Lluís Huguet i l'alcalde de Torres de Segre, Joan Carles Miró.

Aquest any el Segrià Corals s'ha programat en una desena de municipis de la comarca: Maials, Torres de Segre, Almacelles, Benavent de Segrià, Sunyer, Corbins, Seròs, Alguaire, Torrefarrera i Soses, on es farà la cloenda, el 13 de novembre.