El Segrià participa en la 2a edició del projecte Reeixim l'Oesst

Manel Ezquerra, amb Jordi Verdú i el representant de Ponent Coopera

El vicepresident i cap de l'àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Segrià, Manel Ezquerra, ha presentat avui la 2a edició de Reeixim L'Oesst juntament amb representants dels Consells Comarcals de l'Urgell, Pla d'Urgell, Les Garrigues i la Noguera.
Reeixim L'Oesst, liderat per l'ateneu cooperatiu Ponent Coopera, creu en l'Economia Social Solidària i promou la sinèrgia entre aportació pública i matchfunding per crear noves cooperatives. Per cada € rebut per crowdfunding, les administracions en posaran un altre fins un topall de 4.000€ per comarca.
Manel Ezquerra ha explicat que aquesta "és una bona eina per fomentar l'empreneduria, sobretot entre els joves de cada comarca". Tots els responsables polítics comarcals han coincidit en què és molt important donar suport als joves que volen crear empreses i serveis al territori.
La presentació ha tingut lloc a la Diputació de Lleida, amb el seu vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú.
A més, Ponent Coopera es compromet a donar una formació de 24 hores a qui vulgui presentar candidatura i 6 més sobre comunicació de micromecenatge als guanyadors.
Les donacions particulars per fer matchfunding es gestionen des de la Fundación Goteo.