Els Alamús recull 2.496 euros en un dinar solidari per Ucraïna emmarcat en el projecte ‘Viu l’associacionisme!’ del Consell Comarcal del Segrià

Aquest diumenge es va fer un dinar solidari per Ucraïna als Alamús, dins el projecte del Punt de Voluntariat del Consell ‘Viu l'associacionisme!’. L’acció va aconseguir recollir un total de 2.496 euros gràcies al dinar, a les donacions i al bingo que es va dur a terme.

L’àpat va comptar amb l’organització de diverses associacions del poble, a més de l'Ajuntament, i va comptar amb l’assistència del vicepresident del Consell, Toni Bosch, i de l'alcalde dels Alamús, Celestí Panavera.

El projecte ‘Viu l’associacionisme!’ de foment del teixit associatiu local va començar a finals del 2021 amb l’objectiu d’impulsar el treball entre ajuntaments, Consell Comarcal i entitats locals, establint col·laboracions entre administració i ciutadania. El projecte va nàixer arran de la necessitat de dinamització detectada des del Punt de Voluntariat del Segrià, sobretot tenint en compte que la pandèmia va suposar una aturada de l’activitat de moltes entitats. Amb aquesta iniciativa es busca empoderar entitats i associacions, afavorir el diàleg i el treball en xarxa.