Gimenells acull la darrera vesprada teatral del 2020

Malgrat les restriccions derivades de la crisi sanitària, les Vesprades Teatrals han recorregut els municipis del Segrià apropant el teatre amateur als seus veïns i veïnes amb l'objectius de facilitar la mobilitar a les agrupacions amateurs de la comarca,  i apropar el teatre a tot el territori del Segrià.

El municipi de Gimenells serà el darrer poble en acollir una de les representacions del cicle d'aquest 2020. El grup Agropecuària portarà a escena "La Rambla de les floristes": l'Antònia, la florista veu desfilar alegries i penes per la Rambla on té la parada. Els personatges que la visiten són propers a tots nosaltres perquè la Rambla és la pasarel·la de la vida. Un clàssic de Josep M de Segarra que la modernitat no ha aconseguit marcir!

L'actuació es podrà veure al local social de Gimenells a les 18 h, amb entrada gratuïta. L'obra és recomanada a partir de 12 anys.

L'actuació cultural està impulsada per l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, amb la col·laboració dels ajuntaments adherits a la inicitiva i el suport de l'Institut d'Estudis il·lerdencs.