JORNADA DE FORMACIÓ AL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ SOBRE LA GESTIÓ I MANUTENCIÓ DE GATS

La jornada es va celebrar a la seu del Consell Comarcal

Durant la trobada, que ha comptat amb una quarantena de participants, també s’ha informat de la línia de subvencions per a la gestió de colònies felines.

El Consell Comarcal del Segrià ha organitzat aquest dimecres, conjuntament amb la Plataforma animalista Terres de Lleida i Progat, una formació per a la gestió i manutenció dels gats en els municipis del Segrià.

Aquesta era la segona reunió que es feia en aquest sentit, i ha comptat amb la participació d’una quarantena de persones entre regidors d'Ajuntaments, personal dels consistoris i membres i representants de les associacions animalistes.

Durant la trobada, també s'ha informat als presents de la línia de subvencions del Ministerio de Derechos Sociales y Agenda 2030, per a la gestió de les colònies felines, que es preveu que surti en breu. De fet, a la Orden DSA/1352/2022, de 22 de desembre, ja s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions a entitats locals, destinades a millorar i impulsar el control poblacional de colònies felines.