LA CASERNA, NOU ESPAI CULTURAL DE GIMENELLS, ACULL LA MOSTRA "TEXTURES I LECTURES" DE PALMIRA RIUS

L'exposició itinerant "Textures i Lectures" es podrà veure al municipi de Gimenells, al llarg de deu dies en horari de cap de setmana. "La Caserna", espai rehabilitat fa poc amb finalitats culturals, és la zona escollida per l'ajuntament per a acollir el treball de Palmira Rius.

Amb l'objectiu de donar visibilitat a l'art femení, la mostra consta de divuit peces d'art tèxtil de l'artista Palmira Rius acompanyades d'un fragment d'una obra recent de divuit escriptores vinculades a les Terres de Ponent: Marta Alòs; Maria Barbal, Núria Casado; Rosario Curiel; Rosa Fabregat; Teresa Ibars; Montse Larios; Glòria MArtín; Rosa Mesalles; Dolors Miquel; Núria Niubó; Núria Perpinyà; maria Pons; MArialba revés; Maria Puy; Montse Sanjuan i Ramona Solé

L'exposició també va acompanyada d'un taller o xerrada per part de l'autora per apropar l'art tèxtil a les persones participants.

El projecte està impulsat per les àrees de Cultura i del SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) del Consell Comarcal del Segrià amb una forta col·laboració de les associacions de dones dels municipis adherits.

El projecte continuarà la seva itinerància per Alfarràs, Els Alamús, Seròs i La Granja d'Escarp dins finals de desembre.