LA MOSTRA ITINERANT "TEXTURES I LECTURES" FA PARADA A SERÒS

L’exposició mostra el treball realitzat en el marc del projecte "Textures i Lectures" de l'artista lleidatana Palmira Rius, amb la implicació de 18 escriptores de les Terres de Ponent. Un conjunt de peces d'art tèxtil de diferents tamanys i textures, acompanyades de fragments de llibres recents de les escriptores participants.

Degut al tancament perimetral de caps de setmana, només la podran visitar els veïns i veïnes de Seròs. La podran veure a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura del 21 al 29 de novembre en horari de cap de setmana. Dissabtes de 18 h a 20 h i diumenges de 12 h a 13 h. L'entrada és gratuïta i s'aplicaran totes les restriccions sanitàries vigents, per tal de garantir una visita segura.

El propòsit de l'experiència és, per una banda, sumar dos arts de la mà de dones i amb visió de territori i per l'altra donar visibilitat a l'art femení.

L'exposició, que finalitzarà a La Granja d'Escarp el proper 12 de desembre, ha tingut molt bona acceptació en totes els municipis adherits al projecte: Llardecans, Gimenells, Corbins, i Torres de Segre.

El projecte compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant l'Institut d'Estudis Ilerdencs