Les obres guardonades amb el II Premi d'Il·lustració i el III de Recitació Poètica del Segrià es fusionen en una col·lecció de punts de llibre per celebrar Sant Jordi

Punts de llibre amb obres d'autors del Segrià

L’àrea de Cultura del Consell Comarcal ha editat 2.000 punts de llibre per celebrar aquest Sant Jordi. Els punts s’han distribuït a totes les biblioteques, punts de lectura municipals i ajuntaments del Segrià i també es poden trobar a la seu de l’entitat.

Els punts de llibre estan il·lustrats amb els dibuixos guanyadors del II Premi d’Il·lustració del Segrià: ‘Lligams d’una vida passada’ (d'Adriana Carballo Mendívil), ‘L’altre costat del mirall’ (de Narcís Cristian Groza) i 'Onírica’ (d'Oriol Villanueva); tots ells reflexionen de forma molt personal al voltant del monòleg final d’El Projecte Dànau’, de la dramaturga Núria Casado.

A més, els punts inclouen versos poètics elaborats pels guardonats en el III Premi de Recitació del Segrià: Pepita Ruestes i Piñol, Olza Pou i Amat Baró.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Lleida a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i té per objectiu promoure la lectura, però també els autors del territori.