L’EXPOSICIÓ ITINERANT DEL 2n PREMI D’IL·LUSTRACIÓ DEL SEGRIÀ ARRIBA A LLARDECANS

2n Premi d'Il·lustració del Segrià

Aquesta és la sisena de les vuit aturades prevista per aquesta mostra, que organitza l’àrea de Cultura del Consell Comarcal amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

L'exposició itinerant del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià arriba a Llardecans després de visitar diferents poblacions de la comarca en aquests darrers mesos amb les creacions guanyadores i finalistes del certamen d’il·lustració 2021.

Després de fer parada a Artesa de Lleida, la mostra s’ha instal·lat a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Llardecans, on es podrà veure del 12 al 31 d’agost en horari de matí (de 10.00 a 14.00 hores).

L’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer al territori els il·lustradors i il·lustradores que participen en aquest certamen organitzat per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Enguany, es reflexiona al voltant del monòleg final d’El Projecte Dànau’, de la dramaturga Núria Casado.

Fins al moment, la mostra que consta de disset creacions i que va començar el seu viatge itinerant al Consell Comarcal, s’ha pogut veure a Corbins, Aspa, Massalcoreig, Puigverd de Lleida i Artesa de Lleida. Es preveu que més endavant viatgi fins a La Granja d’Escarp i finalitzi a Els Alamús. En total, l'exposició itinerant del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià visitarà vuit poblacions del Segrià.