L’EXPOSICIÓ ITINERANT DEL II PREMI D’IL·LUSTRACIÓ DEL SEGRIÀ S’INSTAL·LA A ASPA DEL 28 DE MARÇ AL 10 D’ABRIL

Cartell Exposició Itinerant a Aspa

El Casal So Nostre acull una mostra formada per disset il·lustracions, entre les que hi figuren les guanyadores i les finalistes de la segona edició del certamen

Aspa és des d’aquest dilluns la segona parada de l'exposició itinerant del II Premi d'Il·lustració del Segrià en el seu recorregut per vuit municipis de la comarca.

Concretament, la mostra es podrà veure al Casal So Nostre d’Aspa del 28 de març al 10 d’abril, de 9.00 a 21.00 hores, on els visitants podran gaudir de disset creacions, entre elles les guanyadores i les finalistes del premi, que en aquesta segona edició reflexionen al voltant del monòleg final d’El Projecte Dànau’, de la dramaturga Núria Casado.

Organitzada per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal, la mostra té com a objectiu donar a conèixer al territori els il·lustradors i il·lustradores participants en aquest certamen. Així, l’exposició va iniciar el seu periple al vestíbul del Consell Comarcal i posteriorment va viatjar a Corbins, on es va instal·lar a la Biblioteca de l’1 al 13 de març. Després d’Aspa, està previst que faci escala a Massalcoreig (25 d’abril-8 de maig), Puigverd de Lleida (23 de maig-5 de juny), Artesa de Lleida (20 de juny-8 de juliol), Llardecans (15 d’agost-31 d’agost), La Granja d'Escarp (12 de setembre-25 de setembre) i Els Alamús (7 de novembre-20 de novembre).

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Lleida a través de l'Institut d'Estudis Ilerdencs.