MAIALS TANCA EL CICLE COBLES A LA FRESCA

El projecte Cobles a la Fresca tanca el seu itinerari per la comarca a Maials, diumenge 4 d'octubre a les 12 h. L'actuació anirà a càrrec de la Cobla Lo Castell de Bellpuig que amenitzarà l'actuació amb un repertori de sardanes i música per a cobla.

Al llarg de dos mesos, el cicle ha recorregut deu municipis de la comarca amb l'objectiu de mantenir viu el tradicional projecte Sardanes a la Fresca, impulsat pel Consell Comarcal des de fa setze anys. La crisi sanitària ha obligat a canviar el format i substituir les ballades sardanistes per centrar-se en la seva música. Malgrat el canvi, els concerts han tingut molt bona acollida entre ajuntament , veïns i veïnes, assistint als actes una mitja de 70 persones per actuació.

Cobles a la Fresca ha comptat amb la participació de quatre cobles: Cobla Tàrrega, Cobla Vents de Riella, d'Agramunt, Bellpuig Cobla i Cobla lo Castell, de Bellpuig i amb la presència de representants de les diferents colles sardanistes del territori.

En aquest darrer concert les mesures de seguretat hi tornaran a ser s presents amb aforament limitat , distància entre els espectadors, neteja de mans i 'ús de mascareta obligatori.

El projecte compta amb el suport t de la Diputació de Lleida a través del IEI i amb la col·laboració de tots els ajuntaments adherits.

Tothom convidat!!