Massalcoreig, Gimenells, Sarroca de Lleida, Artesa de Lleida i Benavent de Segrià queden exclosos de les noves mesures de salut pública al Segrià

El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat aquest dissabte la RESOLUCIÓ SLT/1747/2020, de 18 de juliol, per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública (document adjunt) per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en alguns municipis del Segrià: els Alamús, Albatàrrec, Alcanó, Alcoletge, Alfarràs, Alfés, Alguaire, Almacelles, Almatret, Almenar, Alpicat, Aspa, Corbins, Llardecans, Maials, Montoliu de Lleida, la Portella, Puigverd de Lleida, Rosselló, Sudanell, Sunyer, Torrebesses, Torrefarrera, Torre-serona, Vilanova del Segrià, Vilanova de la Barca, a més de les Entitats Municipals Descentralitzades de Sucs i Raimat, dependents del municipi de Lleida.

Finalment queden exclosos de les noves restriccions els municipis de Massalcoreig, Gimenells, Sarroca de Lleida, Artesa de Lleida i Benavent de Segrià.

Les noves mesures també s'apliquen en alguns municipis de la Noguera i a l'àrea metropolitana de Barcelona. El termini de durada de les mesures s'estableix en 15 dies.

A Lleida ciutat, Alcarràs, Aitona, La Granja d'Escarp, Soses, Seròs i Torres de Segre continuen vigents les mesures més restrictives decretades dimecres.