MASSALCOREIG, ESCENARI DEL SEGON CONCERT DEL CICLE SEGRIÀ CORALS, QUE DIUMENGE VINENT FARÀ ESCALA A ARTESA DE LLEIDA LA DARRERA ATURADA ABANS DE L’ESTIU

Una imatge del concert celebrat a l'església de Sant Bartomeu

A més de la coral local, El Roser, hi van participar les corals Estels de l’ACDA d’Almacelles i Clavellina de Torrefarrera.

 

El cicle ‘Segrià Corals’ va celebrar aquest diumenge el segon dels deu concerts que té programats en la que és la seva 17a edició. L’escenari va ser l’església de Sant Bartomeu de Massalcoreig, on es van aplegar una setantena de persones.

En aquesta segona aturada del cicle, les formacions participants van ser la coral local, El Roser, i les corals Estels d’ACDA d’Almacelles i Clavellina de Torrefarrera. Com és habitual al Segrià Corals, en primer lloc les formacions participants van actuar per separat i al final van oferir un cant comú amb les peces triades per aquesta edició del cicle, que són ‘Cànon per la pau’ i ‘El cant dels ocells’. Cal recordar que el Segrià Corals d’enguany està dedicat a l’Any Internacional del Diàleg com a Garantia de Pau.

Segrià Corals continuarà el diumenge vinent, 11 de juny, a Artesa de Lleida, en el que serà el darrer concert abans de l’aturada de l’estiu, atès que el cicle no es reprendrà fins el 17 de setembre a Alcarràs. Un cicle que va començar a Gimenells i Pla de la Font el 14 de maig i que, després d’Alcarràs, visitarà Soses (8 d’octubre), Sudanell (15 d’octubre), Puigverd de Lleida (22 d’octubre), Vilanova de Segrià (29 d’octubre), Torre-serona (5 de novembre) i Seròs (12 de novembre).

Amb 16 formacions participants, el Segrià Corals és una de les activitats culturals més emblemàtiques del Consell Comarcal. Organitzat des de l’àrea de Cultura del Consell, compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, de la Diputació de Lleida, i del Departament de Cultura de la Generalitat. El seu objectiu és fomentar el cant coral als municipis de la comarca mitjançant una programació de concerts anual, a més de donar suport a les entitats de cantaires del Segrià.