PUIGVERD DE LLEIDA INAUGURA LA XVII EDICIÓ DE LES VESPRADES TEATRALS DEL SEGRIÀ

El circuit de tetre amateur, impulsat per l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, tenia previst iniciar les actuacions a principis de novembre, però les restriccions i mesures imposades a conseqüència de la covid van obligar el cicle a haver de reprogramar dates. Si el pla de reobertura, previst pel dia 23, tira endavant i permet obrir els teatres, dissabte 28 de novembre estrenem!
Puigverd de Lleida acollirà la primera representació, de les vuit que hi han programades, a la Sala del Ball a les 19 h del vespre.

La companyia que estrena el cicle és Bao - BAp Teatre, d'Alcarràs que portarà a escena la seva obra Contes de Carrer, creada aquest any amb motiu del seu 25è aniversari a dalt dels escenaris. Un espectacle impregnat d'humor i emocions al voltant dels contes i personatges tradicionals,  transformats i adaptats al s XXI, per mostrar a les noves generacions els canvis socials dels darrers anys. Bona estona garantida!!

L'entrada és gratuïta

El projecte cultural compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant l'Institut d'Estudis il·lerdens i els ajuntament adherits