Sebastià Ribes substitueix Manel Ezquerra a la vicepresidència 1a del Consell Comarcal del Segrià

Sebastià Ribes pren el relleu de Manel Ezquerra a la vicepresidència 1a

Manel Ezquerra, fins ara vicepresident 1er del Consell Comarcal del Segrià, ha fet pública avui al Consell d’Alcaldies la seva renúncia al càrrec, perquè passarà a ser diputat del PSC al Parlament de Catalunya, després d’haver estat escollit segons el resultat de les eleccions del passat 12 de maig.

Ezquerra ha presentat escrit al Consell Comarcal i aquest tindrà efecte el 9 de juny, dia abans de la constitució del Parlament.

En substitució d’Ezquerra, ocuparà la vicepresidència 1a Sebastià Ribes, també del PSC i fins ara vicepresident 3er al Consell Comarcal.

L’àrea de Promoció Econòmica que liderava Ezquerra l’assumirà Kleber Esteve, regidor d’Alfarràs pel PSC, mentre que Ribes seguirà encapçalant l’àrea de Medi Ambient, Territori i Sostenibilitat.

En susbstitució de Ribes a la vicepresidència 3a entra Àlvaro Boqué (PSC). Aquest igualment es mantindrà com a cap de l’àrea de Joventut, Cultura i Esports.

El càrrec de conseller al Consell Comarcal que ocupava Ezquerra quedarà ocupat per Òscar Garcia, regidor del PSC a Almacelles.

Ezquerra: “Traslladar les inquietuds i preocupacions del Segrià al Parlament”

En l’acte, David Masot ha agraït públicament a Manel Ezquerra “aquest any de treball molt efectiu, que s’ha notat sobretot en l’activitat de Promoció Econòmica i en la bona sintonia en l’equip de govern”.

Ezquerra, per la seva banda, ha agraït a tots els alcaldes i consellers la feina conjunta: “Ha estat una experiència enriquidora i d’aprenentatge de la comarca. Experiència que voldria traslladar en la mesura que pugui al Parlament de Catalunya”, per la qual cosa ha manifestat “mà estesa”. “Crec que m’he de posar a disposició de tots vosaltres -ha afegit- per traslladar les preocupacions i inquietuds del Segrià al Parlament”.