TORRES DE SEGRE ACULL LA MOSTRA ITINERANT "TEXTURES I LECTURES"

Cartell de TEXTURES I LECTURES

El  projecte està organitzat per l'Àrea de Cultura i el Siad Segrià amb el pròposit de donar visibilitat a l'art femení amb visió de territori.

‘Textures i lectures’ és una fusió d’art tèxtil amb literatura escrita per dones. Consta de 18 peces de tèxtil contemporani acompanyades d’ un fragment d’una obra recent de les escriptores vinculades a Lleida.  La mostra  es podrà visitar a la sala d'exposicions de Torres de Segre, els diumenges 8 i 15 de novembre de 11 h a 14 h.

El prpjecte inclou una activitat pràctica que te com a finalitat donar a conèixer l'art tèxtil mitjançant l'elaboració d'un punt del llibre. LA data de l'activitat està pendent de programar i  resta subjecte a l'evolució de les  rectriccions  derivades del covid19.

La complicitat entre les peces de l'artista i els fragments escollits per les escriptores es fa evident en tota la mostra. Hi han participant : Marta Alós; Maria Barbal; Núria Casado; Rosario Curiel;  Rosa FAbregat;  Teresa Ibars;  Montse Larios; Gloria MArtín;  Rosa Messalles;  Dolors Miquel;  Núria Niubó;  Núria Perpinyà;  Maria Pons ; Marialba Revés;  Pepa Roma;  Maria Puy;  Montse Sanjuan i Ramona Solé.

El projecte compte amb la col·laboració de les associacions de doens dels municipis adherits iel suport de la Diputació de Lleida, a través de l'IEI

Us animem a visitar-la!