TORRES DE SEGRE ACULL LA QUARTA BALLADA DEL CICLE SARDANES A LA FRESCA AL SEGRIÀ

Torres de Segre va ser l’escenari de la quarta ballada del cicle Sardanes a la Fresca al Segrià que organitza el Consell Comarcal.

La trobada va ser tot un èxit, amb 250 sardanistes de municipis de la comarca i més d'un centenar de joves de Torres de Segre que s’hi van afegir per gaudir de la música de Bellpuig Cobla. La propera cita tindrà lloc a Seròs el 14 d’agost.

Aquesta és la 18ª edició del cicle Sardanes a la Fresca al Segri, que té lloc del 7 de juliol al 22 de setembre en deu municipis de la comarca: Alcarràs, Alguaire, Corbins, Torres de Segre, Seròs, Artesa de Lleida, Torrefarrera, Maials, Soses i Albatàrrec.

Aquest any la volta comarcal de sardanes comptarà amb diverses novetats. Així, amb l’objectiu de promoure les sardanes, per primer cop, en totes les ballades hi haurà professorat de la Federació Sardanista de Lleida ensenyant a ballar i les cobles interpretaran en totes les actuacions la sardana que han popularitzat entre el jovent The Tyets: el ‘Coti x Coti’.

‘Sardanes a la Fresca al Segrià’ és un dels cicles més populars que organitza l’àrea de Cultura del Consell Comarcal i compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i del Departament de Cultura de la Generalitat, a més de la col·laboració dels ajuntaments i colles sardanistes de la comarca.