Unes 150 persones al primer concert del cicle Segrià Corals a Corbins, amb M. Carme Valls 

Maria Carme Valls va transmetre el seu entusiasme al públic

Unes 150 persones van assistir ahir a la tarda a la sala Coliseum de Corbins a l’estrena del cicle Segrià Corals, que aquest any celebra la seva majoria d'edat.
L’acte va comptar amb la presència de la directora de coral M. Carme Valls, cofundadora fa 50 anys i encara avui directora de la Coral Shalom, ja que a ella es dedicarà el cicle d’enguany per rendir homenatge a la seva tasca en el món del cant coral i en la pedagogia de la música.

M. Carme Valls, a més d’un parlament dedicat a la importància del cant coral i la música en les persones “des de l’etapa de l’embaràs”, tenia preparada una sorpresa: ella, que ha arribat a dirigir un cor de 6.000 persones, va coordinar les veus de les corals CordeVeus de Corbins i Sant Bartomeu d'Alpicat amb les del públic. “Ha estat, una vegada més, la mostra palpable de com la música uneix les persones”, va dir el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot.

A més de Masot, a l'acte van assistir l'alcalde de Corbins, Jordi Verdú, el director dels serveis territorials del departament de Cultura de la Generalitat, Albert Turull; el cap de l'àrea de Joventut, Cultura i Esports del Consell, Àlvaro Boqué; el vicepresident 3er. del Consell, Sebastià Ribes; i un bon nombre de conselleres i consellers. Juntament amb ells, a la fila d’autoritats hi havia la pubilla i l’hereu de la comarca, Paula Molins i David Marin.

El cicle Segrià Corals compta aquest any amb onze concerts, un més que l’any passat, i una coral més que el 2023. El proper concert se celebrarà el proper diumenge dia 5 a Alpicat a l'església de Sant Bartomeu, amb la participació de la coral del poble, la coral Petit Cor Cantàtor de Torrefarrera i la Coral La Primavera d’Artesa de Lleida.