Unes 200 persones assisteixen al concert de Segrià Corals d’Aitona

Les directores de les corals van rebre un obsequi de l'Ajuntament d'Aitona

Prop de 200 persones van assistir ahir al concert del cicle Segrià Corals que es va celebrar a l’església parroquial de Sant Gaietà d’Aitona. Hi van actuar les corals Estels i Veus del Roser, d’Almacelles, i La Palometa, de Puigverd de Lleida, que aquest any celebra el seu 125è aniversari.

En aquest concert es va poder descobrir peces de repertoris molt divers, des de “Viva la vida” de Coldplay o “No dudaría” d’Antonio Flores a clàssics com les havaneres “Mare vull ser pescador” i “El meu avi”. L’acte es va fer també singular per la interpretació d’una peça del “Llibre Vermell de Montserrat” interpretada per la Coral La Palometa.

El concert -participatiu en molts moments- va servir per animar a la ciutadania d’Aitona a reprendre l’activitat de la coral del municipi, que va quedar aturada arran de la pandèmia després de més de 80 anys de trajectòria.

L’acte es va dedicar, com la resta de concerts del cicle, a M. Carme Valls, per la seva contribució a la pedagogia musical i al cant coral.

Entre les autoritats presents al concert hi eren l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol; el vicepresident 1er del Consell Comarcal, Sebastià Ribes; el vicepresident 3er i cap de l’àrea de Joventut, Cultura i Esports del Consell, Àlvaro Boqué; el regidor Eduard Martin, l’alcalde d’Almacelles, Joan Bosch, i diversos consellers.

El cicle està organitzat per l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i el departament de Cultura de la Generalitat, la col·laboració dels ajuntaments participants i la important tasca de les corals de la comarca.

El proper concert serà a Benavent de Segrià diumenge 16 de juny a les 18.00h a l’església de Sant Joan Baptista.