VILANOVA DEL SEGRIÀ, PENÚLTIM CONCERT DEL CICLE COBLES A LA FRESCA

El projecte Cobles a la Fresca, impulsat per l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià,  continua el seu itinerari per la comarca.

La propera parada tindrà lloc al municipi de Vilanova del Segrià que ha hagut d'enderrerir la programació del concert per tal d'adaptar-se a les recomanacions sanitàries de les darreres setmanes. 

 L'actuació tindrà lloc dissabte 3 d'octubre, a la plaça Major a les 12 h del migdia i serà amenitzada per  la Cobla Tàrrega que ens oferirà un repertori  que evoluciona any rere any i que gira principalment al voltant de la sardana. L’activitat musical de Cobla Tàrrega cobreix un variat ventall d’estils a banda de la sardana de carrer.

Amb totes les mesures de seguretat adients al moment que vivim, l'actuació clou amb una ballada de sardanes per part de sardanistes assistents a l'acte.

L'aforament és límitat i s'ha de reservar lloc trucant a l'ajuntament de Vilanova del Segrià. L´'us d emascareta és obligatori.

El projecte compta amb el suport t de la Diputació de Lleida a través del IEI i amb la col·laboració de tots els ajuntaments adherits

Tothom convidat!!