Xerrades sobre empoderament femení i masclisme

Un any més des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Segrià s'ha organitzat un cicle de xerrades pensant especialment amb el col.lectiu femení de la nostra comarca sota el títol d' "Empoderament femení".

Sobre aquesta temàtica es proposen diverses xerrades: "I love you", "La persona emocionalment intel·ligent", "Comunicació proactiva i habilitats socials" i "Afluixa't".

L' objectiu és promoure la salut i el benestar de les dones i afavorir l' empoderament femení a través del creixement personal. Es treballaran aspectes personals com l' autoestima, la gestió emocional, les habilitats socials, etc...

Com a novetat, el format d' enguany permetrà fer conferència (1,30h) o  bé taller (3 a 5h), segons interessi.

Tenint en compte les actuals circumstàncies, donem l' opció de fer-ho en format on-line o bé presencial, sempre d' acord les restriccions sanitàries del moment.

Si us agrada la proposta i voleu organitzar-les a la vostra associació podeu contactar directament amb el SIAD a través del correu siad@segria.cat o bé telefònicament al 973 054800

 

D'altra banda, des del SIAD també es proposen altres xerrades-taller, com el de "Realitat o Ficció? El masclisme també es consumeix".

Aquesta xerrada-taller va adreçada a la gent jove de la comarca amb l' objectiu de sensibilitzar envers les desigualtats de gènere existents en els mitjans de comunicació. Es posarà la mirada feminista en alguns anuncis publicitaris i altres productes audiovisuals (sèries, programes, etc..) per comprovar com contribueixen a reproduir el masclisme i, fins i tot, les violències masclistes.