AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

8a MOSTRA GASTRONÒMICA DE LA TRUITA DE RIU D'ALFARRÀS

06/04/2019 - 08:00
Municipi: 
Alfarràs

Torna la Fira Gastronòmica de la Truita de Riu a Alcarràs, amb diferents activitats relacionades amb les virtuts de la truita, com ara Degustació de Tapes, l'Open de Pesca de Primavera, Visita Guiada Cultural a la Colònia de Filatures Casals o la Cursa de la Truita de Riu.

Lloc: Carrers i places de la vila.

Preu: Consulteu programa.

Més info: http://ajuntamentalfarras.cat/event/8a-mostra-gastronomica-truita-de-riu...