AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

TALLER DE LA PRÀCTICA CONSTRUCTIVA DE LA PEDRA SECA

14/04/2019 - 09:00

Aquest diumenge 14 d'abril al centre de natura de Mas Melons és dura a terme una formació teorico-pràctica bàsica per apendre a construir un marge amb la tècnica constructiva de la pedra en sec. S'apendra també a utilitzar correctament les eines i els materials per a treballar la pedra. Els tallers aniran a càrrec de Jordi Martí, mestre picapedrer.

Preu: Activitat Gratuïta.

Lloc: Mas de Melons. https://goo.gl/maps/ssCY33CsmFk

Més informació i inscripcions: www.espaisnaturalsdeponent.cat