AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

EL VIATGE DE RODAMÚSIC

14/10/2019 - 12:00
Municipi: 
Lleida

En Joan Baró i la música són un des que ell era ben petit: va començar jugant amb la música, ballant amb les cançons i tocant les danses, primer es va aprendre totes les melodies i harmonies que flotaven al seu voltant, després les de més enllà, però cada cop havia d’anar més i més lluny a recollir-ne, fins que un bon dia en Joan va decidir no tornar a casa i seguir rodant per les músiques del món cada dia de la seva vida. Aquest és un tast del seu viatge, un viatge que encara no ha acabat… El Viatge del Rodamusic.

Edat recomanada a partir de 4 anys

Aportació: 5€

Durada 35min

Més info: www.lasaletalleida.com