AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

ORGES DE PONENT I DEL PIRINEU

05/12/2019 - 20:30
Municipi: 
Lleida

Festival de música  en què organistes i intèrprets de renom nacional i internacional ofereixen actuacions en diverses esglésies, convents i catedrals de terres lleidatanes. Any rere any, l'Associació Amics de l'Orgue de les Comarques de Lleida organitza el Festival de Música de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu. Aquest festival continua sent un referent dins el panorama organístic i musical, tant a Catalunya com a la resta del Estat, en el qual participen organistes i vocalistes de renom internacional.

entrada gratuita

+info www.lleida.com