Carn/Embotits

AGRO-MASSOT

És una empresa familiar de Torre-Serona amb més de 50 anys d’història, dedicada a l’explotació fructícola i ramadera.
Actualment la tercera generació familiar continua amb els mateixos objectius d’especialització i de màxima qualitat i garantia dels seus productes: la vedella i la fruita dolça.
L’any 1996 aconsegueixen el distintiu de Q de Qualitat per la producció de carn de vedella sota la marca BONA VEDELLA DEL MASSOT que atorga la Generalitat.

CAL SARGAIRE

Cal Sargaire, empresa de la família Capdevila d’Almacelles que produeix, elabora i comercialitza carn de vedella natural de qualitat.
Tota la carn es envasada al buit. Aquest requisit de la marca es per preservar les qualitats organolèptiques de la carn i allargar la vida útil lliure d’additius i conservants.
Té varies botigues a la ciutat de Lleida i han obert botigues a Tarragona, Reus, Barcelona i Andorra.
Subscriure a Carn/Embotits