Ecològic

AROMES DE CAN ROSELLO

És una empresa dedicada al cultiu ecològic de lavanda pioner a Lleida ciutat. Va néixer fa 3 anys com una iniciativa familiar de pagesos de l’horta de Lleida.
Actualment l’empresa està en procés de creixement creant marca pròpia en el món de la cosmètica natural, productes per al benestar i amb visió de crear productes alimentaris com la cervesa de lavanda.
L’empresa organitza diferents activitats culturals, gastronòmiques i lúdiques així com jornades de portes obertes que dinamitzen la zona, el camp i el producte.
 

ECOLORGIC

La família Garreta es dedica a la ramaderia i a l’agricultura a L’horta de Lleida des de 1945, actualment la dirigeix la tercera generació i han volgut portar pràctiques més sostenibles i saludables reconvertint els seus camps en conreus 100% ecològics.
Produeixen préssec, préssec pla, pera, poma, nectarina, platerina, figues i meló i han iniciat en el món del suc de fruita amb la marca ECOLORGIC que dona nom al seu primer suc, fet amb paraguaià.

COOPERATIVA DEL CAMP DE TORREBESSES

A la Cooperativa del Camp de Torrebesses, es dediquen a la producció i comercialització d'oli verge extra, de la varietat arbequina, amb Denominació d'Origen Les Garrigues. Duen a terme una producció tradicional, ecològica i integrada que assegura els sistemes de control necessaris pequè l'oli resultant, que comercialitzen al detall i a l'engròs arreu de Catalunya, sigui de qualitat.
Els seus punts forts:
  • L'agricultura ecològica. Sota els criteris que marca el Segell de Qualitat del CCPAE.

CELLER LAGRAVERA

EL Celler Lagravera, a Alfarràs, és un celler singular. Conreen les seves vinyes a les terres d’una antiga gravera. Al celler elaboren vins ecològics i biodinàmics. De fet, son l’únic de la Denominació d’origen Costers del Segre que disposen el certificat biodinàmica. Tenen el segell de venda de proximitat.
 

CERVESA LO VILOT

Cervesa lo Vilot es una empresa  d’Almacelles que produeix les seves pròpies matèries primes per produir la seva cervesa artesana.
Controlen tot el cicle des de la producció inicial en el nostres camps ecològics fins a la distribució final.
Son sostenibles amb el medi ambient, utilitzen energies renovables en la producció de la cervesa.

MOLI D'ALCANO-OLI L'OR DE PONENT

L’or de Ponent és la marca  de l’ Oli Verge Extra d’Oliva que elabora  el Molí d’Alcanó, del grup Fruits de Ponent. Un oli procedent d’olives arbequines i elaborat a partir de procediments naturals i mecànics, al mateix molí.
Existeix en diferents formats de 250 ml, 500ml, 2 i 5 litres.
Posseeixen el segell de venda de proximitat i participa a activitats durant l’època de collita per veure el procés de producció.

OLI VERGE EXTRA ARESTÉ TEIXIDÓ

Fa més de 100 anys que Aresté Teixidó es dedica al cultiu, producció, elaboració i envasat d’Oli d’Oliva Verge Extra, 4 generacions relacionades amb l’oli Montmaneu, nom que honora la muntanya més alta del Segrià i que s’albira des del molí. El molí està situat al municipi de Serós on la tecnologia al servei de la tradició els ha permès amb el pas dels anys consolidar-se i mantenir el Compromís en el seu entorn.

OLI VERGE EXTRA PECCATUM 7

El Molí d’Oli Simbionatur neix l’any 2010 com empresa familiar, amb la producció de l’oli d’oliva verge extra 100% arbequina de gran qualitat. Produeixen  l’oli verge extra PECCATUM 7  amb la singularitat que ho fan a través d’una agricultura ecològica i biodinàmica.
Què és la producció biodinàmica?
Subscriure a Ecològic