Natural

ELIXIRS DE PONENT

Elixirs de Ponent és una empresa j d’Almacelles jove que va néixer per satisfer l’augment de la demanada de productes naturals i de proximitat.
Proporciona al mercat destil·lats i licors d’alta qualitat fusionant tècniques d’artesania i d’innovació.
Participen a diferents fires de la comarca podreu tribar els seus licors artesanals, un d’ells el LLimontetti va ser guardonat l’any 2017 amb la medalla d’or de catavinium world wine&spirit competion.

OKI JUICE

La cooperativa Fruits de Ponent l’any 2018 va llançar al mercat OKI JUICE, una nova gama de sucs de fruita. Cinc combinacions gourmet saludables i amb tot el sabor de fruita exprimida.
Les varietats estan embotellades sense pasteuritzar per conservar totes les vitamines, els antioxidants i la fibra de la fruita.
Estan envasats amb ampolles reciclables de 250 i 750 ml.

DVERD

Dverd és un projecte d’una família de Vilanova del Segrià que van deixar de cultivar arbres fruiters i van iniciar l’any 2010 el projecte DVERD amb la producció d’herbes per cuinar ( culinàries) i comercialitzar-les ells mateixos amb la marca DVERD.
Entre els seus productes trobem ( alfàbrega, menta, julivert, timó, etc...)
Tenen el segell de venda de proximitat i els seus productes els podeu comprar directament o a través dels supermercats Plusfresc.

 

AROMES DE CAN ROSELLO

És una empresa dedicada al cultiu ecològic de lavanda pioner a Lleida ciutat. Va néixer fa 3 anys com una iniciativa familiar de pagesos de l’horta de Lleida.
Actualment l’empresa està en procés de creixement creant marca pròpia en el món de la cosmètica natural, productes per al benestar i amb visió de crear productes alimentaris com la cervesa de lavanda.
L’empresa organitza diferents activitats culturals, gastronòmiques i lúdiques així com jornades de portes obertes que dinamitzen la zona, el camp i el producte.
 

DELIZIA

Delizia és una empresa fructícola de la família Gilart que actualment lidera la tercera generació.
Als anys 60 es van introduir al cultiu de la cirera, any rere any, s’han anat especialitzant i perfeccionant el cultiu.
El producte estrella és la cirera, però també produeixen préssec, nectarina i pruna.
Van crear la marca DELIZIA, una marca per distingit al qualitat, amb personalitat pròpia i una llarga tradició familiar sota la que venen les seves cireres.

ECOLORGIC

La família Garreta es dedica a la ramaderia i a l’agricultura a L’horta de Lleida des de 1945, actualment la dirigeix la tercera generació i han volgut portar pràctiques més sostenibles i saludables reconvertint els seus camps en conreus 100% ecològics.
Produeixen préssec, préssec pla, pera, poma, nectarina, platerina, figues i meló i han iniciat en el món del suc de fruita amb la marca ECOLORGIC que dona nom al seu primer suc, fet amb paraguaià.

AGRO-MASSOT

És una empresa familiar de Torre-Serona amb més de 50 anys d’història, dedicada a l’explotació fructícola i ramadera.
Actualment la tercera generació familiar continua amb els mateixos objectius d’especialització i de màxima qualitat i garantia dels seus productes: la vedella i la fruita dolça.
L’any 1996 aconsegueixen el distintiu de Q de Qualitat per la producció de carn de vedella sota la marca BONA VEDELLA DEL MASSOT que atorga la Generalitat.

CIRERES DE CORBINS CAMATS CARPI

És una família de pagesos  que produeix i comercialitza principalment cireres amb la marca pròpia del negoci familiar des de fa més de 30 anys. La seva activitat va començar a l’any 1986 quan van apostar pel cultiu del cirerer, un producte tan qualitativament molt valorat com agronòmicament poc implantat i amb una gestió una mica diferent d’altres espècies fructícoles.

CASA SIBILLÓ- ARTESANIA DE LA LLET

Can Sibilló és una explotació agrària de Pla de la Font on els germans Roquet van decidir passar de només produir llet a transformar-ne una part per a comercialitzar-la directament.
Tenen cura de tota la matèria prima des de la pastura del seu propi bestiar fins a la producció limitada de producte de qualitat.
Els productes que ofereixen: Llet pasteuritzada, iogurt natural, desnatat, ensucrat, amb melmelades i postres elaborats amb llet de vaca. També elaboren formatges.

CIRERES PRUNUS

Negoci familiar dedicat a la producció de fruita des de 1969.
L’any 2013 van crear la seva marca PRUNUS per a comercialitzar els seus productes que son principalment les cireres i les prunes.
Aquesta fruita es immediatament envasada després de la seva recol·lecció  per mantenir la seva frescor i qualitat.
La producció integrada i GLOGAL GAP certifiquen que només comercialitzen fruita amb la màxima qualitat.
Aquesta es envasada amb caixes de 2 i 5 kg

Pàgines

Subscriure a Natural